Scholen

Speciaal voor de scholen in Hasselt en omgeving bieden wij de mogelijkheid om voor een gereduceerde prijs te komen schaatsen op het Kolonel Dusartplein.

Normaal bedraagt de inkom voor de schaatsbaan € 4,50 per persoon. Schoolgroepen vanaf 20 personen ontvangen, mits vooraf aangemeld via onderstaand reserveringsformulier, een korting van 55% en betalen € 2,00 per persoon voor de inkom van de schaatsbaan. Deze speciale prijs is alleen geldig van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Tevens bestaat de mogelijkheid schaatsen te huren (maat 28 t/m 47) voor € 3,00 per paar (normale prijs € 4,50).

Indien u interesse heeft om met uw school te komen schaatsen op het Kolonel Dusartplein in Hasselt verzoeken wij u dus onderstaand reserveringsformulier in te vullen. Mocht u met meerdere groepen op verschillende tijdstippen willen komen dan dient u per groep 1 formulier in te vullen.

In het Grand Café kan u terecht voor een drankje. Gelijktijdig met uw schaatsreservering kan u consumptiebonnen kopen voor een warme choco. De prijs bedraagt dan slechts € 1,50.

Beleef samen met uw leerlingen een unieke ervaring en kom deze winter overdekt schaatsen op het Kolonel Dusartplein in Hasselt. Wij wensen u alvast veel ijspret!

Let op: kinderen vanaf 12 jaar en 2 maanden dienen te beschikken over een CST.
Op het terrein geldt een mondmaskerplicht vanaf 10 jaar, dat wil concreet zeggen dat het masker gedragen moet bij het rondlopen op Winterland en bij het aandoen van de schaatsen. Maar tijdens het schaatsen zelf, dus op het ijs, mag het masker af. Schaatsen geldt als een sportieve activiteit in de buitenlucht. 

 
Scholen

Doemeemet  #WinterlandHasselt