Sponsorformules

WINTERLAND HASSELT: DE ULTIEME WINTERLOCATIE!

Vanaf 23 november 2019 staat de Hasseltse binnenstad weer 6 weken lang in het teken van Winterland Hasselt. Het Kolonel Dusartplein wordt omgetoverd in een groot winterdorp en maakt Hasselt de mooiste en gezelligste kerststad van België.

Een 1000 m2 grote overdekte ijspiste vormt het centrale decor van Winterland Hasselt. Vanuit het Grand Café kunnen de activiteiten op de ijspiste goed worden gevolgd. Naast het Grand Café ligt onze unieke Aspen Lounge waar u onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van een unieke kerstsfeer. De Aspen Lounge is ook af te huren voor uw bedrijfs- of privéfeest.
 
Een grote kerstmarkt met meer dan 80 deelnemers uit 9 landen, drank- en eetstalletjes, de Grand Carrousel, het huis van de Kerstman, een reuzenrad en andere attracties zorgen verder voor een ongekende winterambiance.
 
Wij verwelkomen u graag in winterse sferen in Hasselt van 23 november 2019 tot en met 5 januari 2020!

DOELTREFFENDE SPONSORPAKKETTEN

Voor bedrijven en instellingen zijn heel wat mogelijkheden om deel te nemen aan Winterland Hasselt. Er zijn verschillende sponsorpakketten waarbij uw bedrijfsnaam 6 weken lang prominent in beeld komt. Er is al een pakket vanaf € 600,00.

Elk sponsorpakket is standaard voorzien van VIP-kaarten voor de openingsavond op 22 november.
Sponsoren worden met reclameborden langs de ijspiste duidelijk in beeld gebracht terwijl tv-schermen op het plein zorgen voor extra aandacht en sponsoren de mogelijkheid biedt hun interactieve reclameboodschap te laten zien.

Interesse in de mogelijkheden? Klik dan 2019_Winterland Hasselt business-pakketten voor een overzicht van alle mogelijkheden.
 
Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met de organisatie: telefoon +32(0)11 960759 of e-mail naar info@winterland.be.

DE KERSTMAN KOMT NAAR HASSELT!


Afgelopen jaar bezochten meer dan 40.000 ouders en kinderen het huis van de kerstman. Logisch dat het huis ook tijdens de komende editie van Winterland Hasselt een prominente plaats zal innemen. Het huis van de kerstman is gebaseerd op het wereldberoemde ‘home of Santa Claus’ in Rovaniemi in Finland.

Daar staat de officiële residentie van de kerstman. Tijdens zijn verblijf in België resideert de kerstman in Hasselt waar een origineel Fins huis wordt gebouwd met de kenmerken van zijn residentie in Rovaniemi. Vanaf 7 december 2019 zullen de kerstman en zijn elfjes dagelijks vele kinderen en hun ouders ontvangen.
 
Heeft u interesse als partner van het huis van de kerstman deel te nemen? Neem dan contact op met de organisatie via telefoon +32 (0)11 960759 of mail naar info@winterland.be.
 

Sponsorpakketten

Download de brochure

Sponsorformules

Doemeemet  #WinterlandHasselt