Solliciteer bij Winterland

Op 20 november 2020 opent de 13e editie van Winterland Hasselt. Tot en met 3 januari 2021 wordt Hasselt weer de gezelligste winterbestemming van België.

Heb je interesse om dit jaar (weer) te komen werken op Winterland Hasselt? Wij zoeken arbeiders, bedienden en (job)studenten met (beperkte) horeca-ervaring en medewerkers voor schaatsverhuur, kerstmarkt, attracties, toiletten, EHBO en side-crew.                                                            

Door  middel van het invullen van dit formulier solliciteer je voor een functie met beperkte duur tijdens Winterland Hasselt van 20 november 2020 tot en met 3 januari 2021. Aan het invullen van dit formulier kunnen geen rechten worden ontleend. Pas na goedkeuring en ondertekening van de arbeidsovereenkomst is sprake van een dienstverband met beperkte duur.

Wil je, na het invullen van dit formulier kans maken op een job, kom dan op woensdag 4 november om 19 uur naar café De Koestal op het Dusartplein in Hasselt. We organiseren dan een informatie- en selectieavond. Neem een pasfoto en een kopie van je identiteitskaart mee.

 

 

 
Bladeren…
Enkel jpg, png of gif. Maximum 5MB.

 

 
Solliciteer bij Winterland

Doemeemet  #WinterlandHasselt