29/11/2021

Gelukslezing Els de Schepper

Naast de start van haar nieuwste theatertournee ‘Els ziet ze vliegen’, lanceert de theatermaker, cabaretière, zangeres en schrijfster Els de Schepper het geluksboek ‘Jij krijgt een pluim’.

‘Jij krijgt een pluim’ is een zegen voor de ziel. Het is een vrolijk, diepzinnig – en ook een béétje absurd – feel good en ‘dank-je’-boekje om cadeau te geven aan jezelf of aan iemand die een bijzondere betekenis heeft voor je, en aan wie je graag wil laten weten dat je hem of haar zeer waardeert.

Op Winterland Hasselt wordt het ‘Jij krijgt een pluim’-boek van Els de Schepper te koop aangeboden. Wie het boek koopt, krijgt ook een gratis ticket voor de ludieke lezing die Els op dinsdag 7 december 2021 om 20u exclusief geeft in de Spiegeltent.

Voor dit event zijn er ook apart tickets te koop voor 10 euro en die kan je bestellen op via onderstaande online ticketplatform.
Tijdens een exclusieve, interactieve lezing geeft Els tekst en uitleg bij de achtergrondverhalen rond het ontstaan van het kleurrijke boek.

Nieuws

Doemeemet  #WinterlandHasselt